Në kodrat e mrekullueshme të Lundrës, jo shumë larg kryeqytetit, Familja Tufa kultivon varietetet më të mira të rrushit.

Familja Tufa

Në kodrat e mrekullueshme të Lundrës, jo shumë larg kryeqytetit, familja Tufa kultivon varietetet më të mira të rrushit.
Kabernet, Merlot, Sanxhioveze, Vranac, Shesh i bardhë janë disa prej tyre. Verërat e prodhuara nga këto varietete rrushi janë të cilësisë së parë dhe shumë të pëlqyera në treg.

BIG WINe

Prodhohet nga një përzierje e veçantë rrushi, 80% Merlot dhe 20% Kabernet Sauvignon.
I kultivuar në kodrat e mrekullueshme të Lundrës me një mikroklimë të veçantë dhe interesante. Jep verëra të forta alkolike 13-14%, me ngjyrë të kuqë, rubin, aromë të këndëshme eterore. Me shije të thatë dhe të plotë. Këshillohet të serviret me mish te pjekur, gjahu dhe djathra të stazhonuar.

SHESH I BARDHË - VERË E EMBËL NATYRALE

Vol. 16% i jep verës aftësi vjetëruese dhe e mbron nga oksidimi. Serviret në 10-12°C Përmban sulfite.
Vera e ëmbël natyrale është prodhuar me rrush të tharë. Kjo verë me kalimin e kohës përmirëson dukshëm karakteristikat organo-shqisore duke reflektuar një buqetë arome frutash të këndshme për të shoqëruar ëmbëlsirat.

Kontakt

KANTINA E FAMILJES TUFA, LUNDËR – TIRANË

Adresa:
Kantina e familjes Tufa, Lundër, Tirana (Albania)

Telefon:
+355 66 20 88 803   –  +355 68 20 97 570

E-mail:
info@veralundra.al